خواص آلو بخارا

خواص آلو بخارا

خواص آلو بخارا در هر نوعی که باشد، تقریباً با یکدیگر مشابه است و شاید تنها در وجود برخی از عناصر با هم تفاوت داشته باشند. آلو و آلو بخارا در بهبود بیماری قلبی ، کاهش اضطراب، رفع یبوست، فشار خون و سکته مغزی، کمک به کنترل دیابت ، سلامت استخوان، برای چاقی صورت و بسیاری دیگر از مشکلات و بیماریها استفاده می‌شوند. در این نوشته تصمیم داریم شما را با زبانی ساده با خواص آلو ها آشنا سازیم، پس لطفاً با ما همراه باشید.

آلو خورشتی

خواص آلو بخارا برای سلامتی

ویتامین C موجود در آلو به بهبود حال عمومی بدن، عضله سازی و تشکیل رگ های خونی کمک می کند و برای چشمان شما هم عالی است. البته خواص آلو ها به این چند مورد خلاصه نمی‌شوند…

آلو و بیماری قلبی

فیتوکمیکال ها و مواد مغذی موجود در آلو، التهاب را که باعث بیماری قلبی می شود، کاهش می دهد.

آلو و اضطراب

مصرف یک آلو در روز کمک می‌کند تا اضطراب از شما دور شود. چرا که وقتی آنتی اکسیدان‌های بدن شما کم باشد، اضطراب افزایش می‌یابد. آلوها سرشار از آنتی اکسیدان هستند.

 

خواص آلو بخارا در رفع یبوست

آلو بخارا، مانند آلو، همچنین می تواند به حرکت غذا در سیستم گوارش شما کمک کند و بر اساس تجربیات دیده شده است که آلو و عصاره ی آن محرک خوبی برای حرکات روده است. آلوها و آلو بخارا ها مقدار زیادی سوربیتول دارند، یک الکل قندی که به عنوان یک ملین طبیعی عمل می کند. البته آلو بخارا بخاطر داشتن فیبر بیشتر دارای اثر ضد یبوست بالاتری است.

یکی دیگر از موادی که اثر ملین بودن به آلو ها می‌دهد، ماده ای به نام دی هیدروکسی فنیل ایزاتین (Dihydroxydiphenylisatin) است که این ماده در درمان تنبلی روده کاربرد دارد. مواد غذایی دیگر نیز ممکن است از چنین خاصیتی برخوردار باشند، ولی فعلاً آلو یکی از شناخته شده‌ترین آنهاست.

آلو و فشار خون بالا و سکته مغزی

پتاسیم موجود در آلو از دو جهت برای کنترل فشار خون مفید است. هم اینکه به بدن شما کمک می کند هنگام ادرار کردن از شر سدیم خلاص شود و هم اینکه تنش دیواره رگ های خونی شما را کاهش می دهد. طبیعتاً زمانی که فشار خون شما پایین تر باشد، احتمال سکته مغزی کاهش می یابد.

آلو سرشار از آنتی اکسیدان

این مواد از بدن در برابر آسیب سلولی و بافتی محافظت می کنند که می تواند منجر به دیابت، بیماری آلزایمر، بیماری پارکینسون و سرطان شود.

خواص آلو و دیابت

آلو و دیابت

آلو سرشار از فیبر است که به آن شاخص گلیسمی پایینی می‌دهد به عبارت دیگر به کاهش قند خون پس از خوردن کربوهیدرات کمک می کند. البته شاخص گلیسمی آلو بخارا از آلوی تازه بیشتر است. از خواص دیگر آلو و آلو بخارا می‌توان به این مورد اشاره کرد که می توانند تولید آدیپونکتین را در بدن افزایش دهند، هورمونی که به تنظیم سطح قند خون شما کمک می کند.

بنابراین آلو و مخصوصاً آلو بخارا خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد. فیتونوترینت های موجود در آلو بلافاصله بعد از این‌که غذایتان را خوردید ترشح گلوکز در خون را کنترل می‌کند و افزایش ناگهانی انسولین را بین وعده‌های غذایی کنترل می‌کند.

بنابراین توصیه می‌شود بیماران دیابتی آلو را در رژیم غذایی‌شان بگنجانند چون وضعیت‌شان را حادتر نمی‌کند و سلامت‌شان را حفظ می‌کند.

خواص آلو بخارا در سلامت استخوان

تحقیقات روی حیوانات نشان می دهد که آلو بخارا(آلو خشک) ممکن است به کاهش تحلیل استخوان کمک کند و حتی ممکن است آن را معکوس کند.

آلو بخارا برای چاقی صورت

آلو بخارا برای چاقی صورت

برای چاقی صورت روزانه پنج عدد آلو بخارا میل کنید چرا که تحقیقات نشان داده میزان آنتی اکسیدان آلو بخارا بسیار بالا می باشد و این برای پر حجم کردن صورت بسیار مناسب است.

مصرف آلو بخارا در دوران بارداری

مصرف آلو و آلو بخارا در دوران بارداری منعی نداشته و توصیه می‌شود.

برای خرید انواع آلو خشک ممتاز می‌توانید از این لینک استفاده بفرمایید:

انواع آلو خشک

 

ارزش تغذیه‌ای آلو و آلو بخارا

آلو ها بسته به شیرین یا ترش بودنشان و همچنین میزان رسیده بودنشان دارای خواص تغذیه‌ای متفاوتی هستند. اما بطور کلی طبق اطلاعات مرکز داده های غذایی وزارت کشاورزی ایالات متحده ، 100 گرم آلو و آلو بخارا دارای خواص تغذیه ای زیر است:

آلو تازه خام (اطلاعات بیشتر)آلو خشک خام (اطلاعات بیشتر)
کالری (کیلو کالری)46240
پروتئین (گرم)0.72.18
چربی (گرم)0.280.38
کربوهیدرات (گرم)11.463.9
مجموع قندها (گرم)9.9238.1
فیبر (گرم)1.47.1
شاخص گلیسمی3933

خواص آلو بخارا

آلو همچنین منبع خوبی از موارد زیر است:

کلسیم
منیزیم
فسفر
پتاسیم
ویتامینهای C و A و K
فولات (فولات در واقع شکل طبیعی ویتامین B۹ است)

آلو بخارا که در واقع همان آلوی خشک است، فواید تغذیه‌ای مشابهی دارد، اما قند آن از آلوی تازه بسیار بیشتر است. در ضمن آلوبخارا در مقایسه با آلو، فیبر بیشتری دارد. به همین دلیل است که آنها یک درمان خانگی رایج برای یبوست هستند. همانطور که گفته شد، این فیبر همچنین به آنها شاخص گلیسمی پایینی می دهد، به این معنی که آنها به کنترل قند خون شما کمک می کنند.

 

آلو یا آلو بخارا را چگونه مصرف کنیم؟

آلوها به صورت خام، منجمد (بدون هسته)، برشته، سرخ شده، خورشتی، کبابی یا سرخ شده عالی هستند. اینجا تعدادی ایده برای بهره بردن شما از خواص آلو و آلو بخارا موجود است:

می‌توانید آلو را در سالاد استفاده نمایید.

یا آنها را با سایر میوه های هسته دار برای تهیه‌ی سالسای میوه‌ی تازه، خرد کنید.

می‌توانید یک تکه آلو را به آب یا چای خود اضافه کنید.

می‌توانید آلوها را به ماست صبحانه یا گرانولا اضافه کنید.

ماست و آلو

و یا می‌توانید آلو را به اسموتی هایتان اضافه کنید.

 


منابع:
1- https://www.webmd.com/food-recipes/benefits-plums
2- https://fdc.nal.usda.gov

لینک کوتاه:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *